For en stund tilbake snublet jeg over et kickstarter-prosjekt som hadde som mål å lage et elegant og funksjonelt iPhone-stativ. Den tilhørende videoen viste hvordan disse statuene ble maskineri frem av en tre-akset CNC-maskin for å oppnå den kvaliteten og finishen de mente iPhone-eiere forventer. Jeg gikk derfor hen og bestilte en av disse, til dem mere sum av $86 eks frakt. Skuffelsen var derfor stor da jeg fikk produktet.

Før jeg i det hele tatt fikk brukt stativet, måtte jeg bruke en liten evighet på å montere dingsen riktig. Det følger med to unbrakonøkler kun for å få montert ladekabelen riktig, men selv ikke med det medfølgende verktøyet og flere forsøk fikk jeg dette montert på riktig vis. Heldigvis har produsenten, Elevation Lab, lagt ut en liten videosnutt for å vise hvordan ladekabelen skal festes i stativet.

ElevationDock 2.