[![Click - The Power of Instant Connections. Bilde fra Akademika.no](http://hvassing.com/wp-content/uploads/2012/03/9780753539408.jpg "Click - The Power of Instant Connections Bilde fra Akademika.no")](http://hvassing.com/wp-content/uploads/2012/03/9780753539408.jpg)Click - The Power of Instant Connections. Bilde fra Akademika.no
For en stund tilbake leste jeg boken [Click – The Power of Instant Connections](http://www.amazon.co.uk/gp/product/0753539403/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=hvassingcom-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=0753539403 "Click - The Power of Instant Connections")1. Boken handler om hvordan folk etablerer nære og fjerne relasjoner, og hvorfor enkelte mennesker i større grad enn andre er i stand til å skape disse relasjonene. Gjennomgangstemaet for boken er hva gjør disse menneskene som har 6-700 venner, og hvorfor gjør de det?

Boken er lettlest og er spekket med gode historier som gjør at de 224 sidene fyker avgårde. Jeg leste denne boken i løpet flyturen tur/retur Oslo-Amsterdam, noe som sier litt om hvor lettlest den egentlig er. Dette er ikke en bok med tunge, sosiologiske eller psykologiske teorier som forklarer hvordan mennesker skaper nettverk, men mer beskrivende anekdoter og fortellinger.

Mot slutten av boken blir leseren utfordret til å ta kontakt med noen nye mennesker og bruke noen av de tipsene i boken for å klikke med en ukjent person. Ombord i et fly er det ikke stort å ta seg til, så inspirert av boken tok jeg kontakt med personen ved siden av meg og spurte hvordan han tjente til livets opphold. Den dresskledde mannen kunne fortelle at han jobbet for et stort, internasjonalt selskap som hjalp andre selskaper med online betalingsløsninger for å få betalt for sitt digitale innhold betalt for sitt digitale innhold (han kunne ikke si hvem han skulle møte i Oslo, men en kan jo spekulere…). Spennende!

Dette er med andre ord en bok jeg kan anbefale andre å lese, en passende bok å lese på trikk, buss eller t-banen.

1 Kjøp boken via denne lenken og gjør meg rik!